woensdag, juli 4

Met de bus naar het EK/BK BBQ in Torhout

Noteer zondag 26 augustus alvast in uw agenda want dan staat niet enkel het Belgische, maar ook het Europese Kampioenschap Barbecue op het programma. Plaats van gebeuren is Torhout, de West Vlaamse stad waar Qlinaria in 2009 zijn allereerste stappen zette in het BBQ-wereldje. Om maar te zeggen dat we er met veel plezier terug naartoe trekken.

Zo'n 65 teams uit een 12tal verschillende landen (België, Nederland, Duitsland, Zweden, Denemarken, Tsjechië, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk, Noorwegen, Oostenrijk, Polen en  Estonië)  strijden er om de titel Belgisch / Europees Kampioen Barbecue. Om maar te zeggen dat ieder barbecueminnend hart in Torhout meer dan aan zijn trekken gaat komen.

Torhout, vanuit de stille Kempen is het natuurlijk niet direct bij de deur en omdat geniet van barbecue nogal eens gepaard gaat met het drinken van enig alcholisch vocht willen wij jullie mogelijk boetes voor rijden onder invloed besparen. Dat klopt, Qlinaria legt nog een keertje een bus in naar Torhout!

De Qlinariabus vertrekt zondagochtend tijdig in Turnhout (omstreeks 9.30 h) zodat u de start van de wedstrijd kunt meemaken. Op algemeen verzoek keert deze terug na de prijsuitreiking zodat u ons waar nodig mee kunt helpen uithuilen, dan wel juichen.

De kostprijs hiervoor bedraagt een luttele 20 €. Hiervoor voorzien wij u niet alleen van vervoer vanuit Turnhout (Zoersel als mogelijke tussenstop). Nee,  aan onze wedstrijdstand bieden wij u volgaarne een hapje aan, we proberen voor iedere reiziger een heus barbecuepakket in elkaar te flansen en u maakt automatische kans om een pracht van een barbecue te winnen. Waar wacht u nog op?

Inschrijven kan via mail naar info@coolinary.be,  per telefoon (0486/49 23 28) of via één van de Qlinaria leden. Uw inschrijving geldt na bevestiging per mail en ontvangst van het inschrijvingsgeld. Tot augustus!

Geen opmerkingen: