woensdag, januari 12

De winnaar van de cruiser is...

Als je de Sint al niet meer kan vertrouwen, dan weet ik het ook niet meer. De man beloofde een winnaar te trekken voor die fenomenale Heinzcruiser die wij te verloten hadden, maar op het einde van de rit liet hij het gewoon afweten. Een regelrechte schande is het. Akkoord, wij weten dat Sinterklaas allicht andere zaken aan zijn hoofd heeft, zeker nu blijkt dat menig van zijn vakbroeders met hun eigen roe de onschuldige kindjes te lijf zijn gegaan maar toch. De samenwerking tussen de NV Goed Heilig Man en Qlinaria werd dan ook stopgezet en we zijn zelf op zoek gegaan naar een onschuldige hand.

Meer zelfs, we hebben die onschuldige hand ook gevonden! Uit alle Qlinaria fans die zich voor onze BBQbus hadden ingeschreven, alsook alle medewerkers die zich kosteloos hebben ingezet op de proefavond en de wedstrijddag, is er één naam naar boven gekomen.

Natascha, ingeschreven voor de bus door echtgenoot Bart Van Echelpoel, mag zich de gelukkige winnaar noemen van de onvervalste Heinz Cruiser. Wegens trieste omstandigheden konden ze er op het BBQ kampioenschap uiteindelijk niet bij zijn, waardoor deze prijs wat ons betreft dubbel en dik verdiend is. Immanente rechtvaardigheid heet dat in het boek van de Sint.

Een welgemeende proficiat namens het ganse team!

Geen opmerkingen: