woensdag, maart 10

Belgisch Kampioenschap Barbecue 2010 - Genk

Het obligatoire inschrijvingsgeld (250 €) en bijhorende waarborg (100 €) is via virtuele wegen vertrokken naar een nieuwe eigenaar zijnde Lavida Latina vzw, die dit jaar de organisatie van het Belgisch Kampioenschap Barbecue 2010 op zich neemt. Noteer zondag 29 augustus alvast met dikke rode stift in uw agenda, want dan zullen er tot 40 teams hun eer verdedigen in de met gloeiende kolen verwarmde arena die de stad Genk zal zijn.

Vorig jaar bij onze eerste deelname hoopten we op één gerechtje in de top 10 en het werden er twee. In de eindstand eindigden we 13e en qua ambiance / aankleding / sfeer misten we met onze 4de plaats nipt het podium. Mooie resultaten voor een eerste deelname denken wij zo.

Wat onze ambities op dit BK dan wel zijn zie ik u denken? Nu we bij onze 2de deelname dat tikkeltje ervaring rijker zijn is het misschien ook tijd om onze ambities wat bij te stellen. Een top 10 notering in de eindstand en een podiumplaatsje in één van de subcategorieën zou mooi zijn. Mooi, maar ook moeilijk en dat beseffen we maar al te goed. Ook dit jaar ligt de lat uitermate hoog gezien onze concurrentie voornamelijk uit traiteurs, slagers, barbecuegoden en diens meer zal bestaan. Ach, laten we eerst maar eens werk maken van een goede voorbereiding alvorens het wedstrijdje te spelen, en pas dan aan de prijzentafel denken.

Geen opmerkingen: