vrijdag, oktober 19

Qlinaria proefdag - zaterdag 8 december

Het is hier een tijdje stil geweest en gezien de omstandigheden kan niemand ons dat kwalijk nemen denk ik. De vraag bleef nazinderen natuurlijk: "Wat gaat Qlinaria nu doen, ze waren zo goed bezig?" Namens het team kan ik zeggen dat we niet over een nacht ijs zijn gegaan. Na een dergelijk drama kan je hoofd- en bijzaak nogal makkelijk van elkaar onderscheiden en barbecueën, dat was bijzaak! Het klinkt cru, dat weten we, maar in het licht van de omstandigheden was het wel een correcte conclusie.

We zijn nu bijna twee maanden verder en barbecue is nog steeds bijzaak. Maar wel ééntje waar we ons met de regelmaat van de klok met heel veel plezier achter zetten. Op uitdrukkelijk verzoek van de familie van Karel, en omdat niets voor niets mag geweest zijn kunnen we zeggen dat Qlinaria verder gaat. Rustig aan, maar wel verder!

De laatste twee jaren hebben we het meer dan eens gehoord, "wanneer doen jullie nog eens een proefdag"? Wel, zaterdag 8 december is het zover, dan doen we nog eens een proefdag en wel op de ouwe vertrouwde locatie in Turnhout, 'De Meulentiende'. De invulling, daar gaan we nog even over nadenken. Wij hopen alvast op een gezellig samenkomen met bekende gezichten. Wat vast staat is dat er allerlei lekkers van de barbecue te proeven valt en de toog op volle toeren zal draaien.

Qlinaria proefdag - iedereen welkom

Qlinaria proefdag: Zaterdag 8 december, Parochiezaal Meuletiende te Turnhout. Vanaf 13.00 h tot ...?
Men zegge het voort!

Geen opmerkingen: