woensdag, juni 16

Nederlands Kampioenschap Barbecue - 20/6

Nu zondag 20 juni, zal een beperkte afvaardiging van Qlinaria deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Barbecue op de Landlevendagen in Ede. Als voorbereiding voor het Belgische Kampioenschap Barbecue op 29 augustus in Genk kan dat alvast tellen, ware het niet dat er iets schort met onze voorbereidingen.

Zo blijken wij allen nogal levensgenieters te zijn. Uiteindelijk komt het erop neer dat we tussen pot en pint vaak zeggen wat, en hoe we het gaan doen. De theorie in de praktijk brengen durven we wel eens te vergeten. Vandaar dat we zondag, en dit is voorzichtig uitgedrukt, misschien wel eens tikkeltje onvoorbereid voor de dag zullen komen. Wedstrijdritme is ook voorbereiding denk ik dan, en als we slecht scoren weten we direct waar het op te steken.

Zin om lang te komen om ons te zien zwoegen en zweten? Zeker doen, maar er een uitje van. Via deze link krijg je zelfs nog korting op je entreegeld. Uiteraard kom je na de wedstrijd te weten hoe we het gedaan hebben. Tenzij dat wel heel slecht was, dan zwijgen we dat liever dood…

Geen opmerkingen: